miércoles, 3 de diciembre de 2008

PREGUNTA PARLAMENTÀRIA DE JAUME BOSCH

A LA MESA DEL PARLAMENT

Jaume Bosch i Mestres, diputat del Grup Parlamentari d’Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA), d’acord amb allò que preveu l’article 144 del Reglament de la Cambra, formula la següent pregunta per tal que sigui contestada per escrit.

Tenint en compte les al•legacions presentades al projecte de prolongació de la L3 del metro fins a Sant Feliu de Llobregat, a les quals donen suport la majoria dels grups municipals d’aquella ciutat i una bona part de les entitats ciutadanes, així com molts ciutadans i ciutadanes que estan dipositant les seves signatures en la campanya pública que els partits i les entitats anteriorment esmentats estan portant a terme.

Amb la intenció d’assolir el màxim consens a la ciutat de Sant Feliu de Llobregat i a la comarca del Baix Llobregat, interessa saber a aquest diputat:

Quines vies de diàleg pensa obrir el Departament de Política Territorial i Obres Públiques amb els signants de les al•legacions per tal d’arribar a una acord satisfactori en relació al projecte de prolongació de la L3 del metro fins a Sant Feliu de Llobregat i quines intencions té en relació a la resolució de les al•legacions?


Palau del Parlament, 3 de desembre de 2008




Jaume Bosch i Mestres
Diputat

1 comentario:

Unknown dijo...

Soc ciutadana de Sant Feliu des de fa 4 anys i treballo a Barcelona. Naturalment dono suport a aquesta plataforma per la perllongació de la línia 3 fins al nostre municipi. Ara per anar a Barcelona nomé sdisposem de la Renfe i un autobus cada mitja hora.