lunes, 7 de julio de 2008

JAUME BOSCH EXPOSARÀ LA PROPOSTA D'ICV-EUIA SOBRE INFRASTRUCTURES FERROVIÀRIES, A SANT JOAN DESPÍ

Iniciativa de Sant Joan Despí ha organitzat un acte públic en el que exposarà les seves propostes sobre infrastructures ferroviàries a la comarca, en el marc de la campanya informativa, que aquesta formació està desenvolupant en els municipis del Baix Llobregat.

Entre aquestes propostes, cal destacar algunes que millorarien el traçat de les infrastructures al seu pas per Sant Joan Despí. Com són la construcció d’una estació de la L3 del metro en el barri de l’Eixample, d’aquesta ciutat, en el marc de la prolongació d’aquesta línia de metro fins a Sant Boi de Llobregat. Prolongació que uniria les dues ciutats en línia recta, per sota del riu Llobregat.

A l’acte, participarà la portaveu d’ICV-EUIA a Sant Joan Despí i Consellera Comarcal de Medi Ambient, Elena Embuena, juntament amb el portaveu parlamentari Jaume Bosch.

En el desenvolupament d’aquest acte, a banda de la informació sobre la situació i les propostes concretes sobre les infrastructures ferroviàries, Iniciativa continuarà explicitant la seva aposta per un diàleg de tota la comarca per consensuar la millor proposta d’infrastructures ferroviàries per al Baix Llobregat i la seva gent.

L'acte es celebrarà el dijous 10 de juliol, a les 19,30 hores, a can Negre, Sant Joan Despí

No hay comentarios: