viernes, 20 de junio de 2008

ICV de Cornellà presenta al Ple del proper dijous les propostes de transport

Cornellà de Llobregat és la ròtula de les infraestructures de transport col·lectiu de la comarca del Baix Llobregat, i com a tal pot tenir una contribució cabdal a la formulació de l’estratègia comarcal de futur del transport públic.

Per ICV les principals mancances de Cornellà de Llobregat en les connexions de transport públic, són amb les ciutats veïnes del Prat, de Sant Boi, i de l’Hospitalet de Llobregat, i amb els municipis del litoral fins a Castelldefels.

ICV de Cornellà, proposarà al Ple municipal la necessitat de proposar al Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat la reconsideració del traçat de la línia C3 de Rodalies, evitant recorreguts innecessàriament llargs i duplicitats de traçat, i afavorint una visió global i més integrada de les línies C3 de Rodalies i L3 de Metro, així com la connexió via FGC i/o Trambaix amb la línia 9.

I també la necessitat de demanar a l’Autoritat del Transport Metroplità que consideri tot això en la redacció del PDI 2008-2015 que s’haurà de sotmetre a debat al llarg d’aquest any.

No hay comentarios: