viernes, 20 de junio de 2008

ICV presenta una moció a Sant Boi

EL GRUP MUNICIPAL D’ICV-EUiA a Sant Boi va demanar en el passat ple la prolongació de la L3 de metro fins a Sant Boi, i la creació d'una nova línia C3 de rodalies CORNELLÀ- CASTELLDEFELS.

Bàsicament la proposta d'ICV volia mantenir el traçat de la proposta sotmesa a exposició pública el 20 de febrer de 2008 entre la Zona Universitària i Sant Just Desvern.

Crear una bifurcació a Sant Just Desvern amb dos ramals, un en direcció a Sant Feliu de Llobregat i l’altre en direcció a Sant Boi de Llobregat.

Ja que per Sant Boi, aquesta proposta implicaria:

1. Quatre estacions de metro línia L3: Molí Nou, Plaça Generalitat, Plaça Catalunya i Torre la Vila

2. Dues estacions de ferrocarrils Línia Rodalies C3 de RENFE: Torre la Vila i Sant Boi

El Grup Municipal ICV-EUIA va proposar al Ple municipal l’adopció dels següents
  1. Proposar al DPTOP la reconsideració del traçat de la línia C3 de Rodalies, evitant recorreguts innecessàriament llargs i duplicitats de traçat, i afavorint una visió global i més integrada de les línies C3 de Rodalies i L3 de Metro, amb dues estacions a Sant Boi de ferrocarrils Línia Rodalies C3 de RENFE: Torre la Vila i Sant Boi.
  2. Demanar al DPTOP que prevegi el perllongament de la L3 des de Sant Just Desvern fins a Sant Boi amb quatre estacions a la ciutat: Molí Nou, Plaça Generalitat, Plaça Catalunya i Torre la Vila.
  3. Demanar a l’ATM que consideri els dos acords anteriors en la redacció del PDI 2008-2015 que s’haurà de sotmetre a debat al llarg d’aquest any.
Malauradament no es va comptar amb el suport de la resta de grups, en especial del grup majoritari a l'Ajuntament; PSC
Més informació a http://icvsantboi.blogspot.com/

1 comentario:

Luis Pérez dijo...

En realitat la votació va ser:

9 en contra(PSC)
7 a favor(ICV-EUiA, CIU, C's)
5 abstencions (PP, ERC)