martes, 10 de junio de 2008

Un Baix Llobregat desconnectat

El Baix Llobregat és la principal porta d'entrada i sortida de Barcelona ciutat. Totes les vies de comunicació, totes les infraestructures que recorren el nostre territori estan pensades per fer això, permetre l'entrada de persones i mercaderies a Barcelona.

En cap moment es va pensar en la connexió entre els municipis del baix, i en com el creixement demogràfic d'algunes ciutats obligava a millorar els serveis ferroviaris.

En aquests moments, el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat està començant a dibuixar les futures línies de metro i ferrocarril que busquen millorar la situació del transport públic a la comarca.

Com ICV del Baix Llobregat, hem començat un procés de debat i proposta, al que convidem a participar al conjunt de la gent de la nostra comarca. Per això és aquest Blog, un espai on es recullin les diferents propostes, i sobretot on tothom pugui dir laseva sobre el transport a la nostra comarca.

Digués la teva, connecta amb ICV

1 comentario:

Anónimo dijo...

i pasen coses com estar aturat a mig recorregut a un tren de rodalies, veure passar a tota velocitat l'AVE, i pensar que aquell tren arribarà abans a LLeida que tu a Barcelona